ÁSZF

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

Az általános szerződési feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a SoupPort Levesbár (továbbiakban: Szolgáltató) és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló (továbbiakban: Vásárló) között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza.

A feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, rendelést ad le.

 

1. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI:

A www.soupportleves.hu webáruház üzemeltetője a Fenoma Plussz Kft.

Székhely: 6722 Szeged, Gutenberg u. 21.

Telephely: 6722 Szeged, Szentháromság u. 15.

Adószám: 13574026-2-06

Ügyfélszolgálat: 06-30/410-59-36

 

2. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK:

2.1. A www.soupportleves.hu webáruházból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény („Elkertv.”) 5. §-a, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szabályozza.

2.2. A szolgáltató jogosult arra, hogy a SoupPort Levesbár  általános szerződési feltételeit részben vagy egészben bármikor módosíthassa. A módosítás a közzétételkor lép hatályba. A közzététel helye a Szolgáltató mindenkori honlapja. A SoupPort Levesbár általános szerződési feltételei mindaddig hatályban maradnak, amíg a Szolgáltató a szolgáltatást biztosítja.

2.3. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az

azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a

weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése,

elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása

nélkül.

 

3. MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE, RENDELÉS MENETE

A soupportleves.hu lehetővé teszi a felhasználónak az interneten keresztül történő rendelést a weboldalon megjelenő étteremtől.

A megjelenített termékek online és telefonon is megrendelhetők. A termékekre vonatkozóan megjelenített ár forintban értendő és tartalmazza a törvényben előírt áfát.

A weboldalon Szolgáltató részletesen feltünteti a termékek nevét, vásárlásuknak lehetséges menetét.

 

4. A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA, VISSZAIGAZOLÁSA ÉS TELJESÍTÉSE:

A megrendelések feldolgozása nyitvatartási időben történik. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására nyitvatartási napokon 9:45-től.

A megrendelések feldolgozásának eredményeképpen Szolgáltató elektronikus üzenetben a Vásárló e-mail címére küldi meg a visszaigazoló emailt a rendelésről.

Felhasználó e-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap. Amennyiben e visszaigazolás Felhasználó megrendelésének elküldésétől számított legkésőbb 1 órán belül Vásárlóhoz nem érkezik meg, Vásárló a szerződéses kötelezettség alól mentesül. Szolgáltató kizárja a visszaigazolási felelősségét, ha a visszaigazolás azért nem érkezik meg időben, mert vásárló rossz e-mail címet adott meg regisztrációja során, vagy a fiókjához tartozó tárhely telítettsége miatt nem tud üzenetet fogadni.

A rendelés érvényét veszti, ha Vásáló nem veszi át az ételt a utár megérkezésekor.

Fizetési módok: Készpénzes fizetés, online fizetés

 

5. ELÁLLÁS JOGA Vásárló megrendelését a megrendelését a visszigazoló e-mail megérkezésétől 15 percen belül módosíthatja és lemondhatja.

 

6. PANASZKEZELÉS RENDJE:

Weboldalunk célja, hogy valamennyi megrendelést megfelelő minőségben, a megrendelő teljes megelégedettsége mellett teljesítsen.

 Amennyiben vásárlónak mégis valamilyen panasza van a megrendeléssel kapcsolatban úgy azt az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tudja jelezni:

Telefonon: 06-30/410-59-36, e-mail: info@soupportleves.hu

 

Felügyeleti szervek:

Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala Foglalkoztatási és Fogyasztóvédelmi Főosztály Fogyasztóvédelmi Osztály
6728 Szeged, Kereskedő köz 3-5.
Elérhetősége: 62/680-530

Csongrád Megyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala Hatósági Főosztály I. Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály
6724 Szeged, Vasas Szent Péter utca 9.
Telefon: 62/680-800

Szeged Megyei Jogú Város Jegyzője
6720 Szeged, Széchenyi tér 10.
Telefon: (62) 564-131

Csongrád Megyei Békéltető Testület
6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.
Telefon: +36-62/554-250/118

 

7. ADATVÉDELEM

A weboldal adatkezelési tájékoztatója elérhető a következő oldalon: https://soupportleves.hu/adatvedelem

 

Szeged, 2016. Március 01.